19 Mayıs 2014 Pazartesi

Ayça Bumin Mozaik Atölyesi Mozaik Kursları Yaz Tatiline Giriyor..

Roll down for english translation.

2013-2014 dönemi mozaik kursları Mayıs ayı sonunda sona eriyor. 

2014-2015 dönemi mozaik kursları 20 Eylül 2014 tarihinde başlayacak.

Haziran ayında eski kursiyerlerin kayıt yenilemeleri yapılacak, yeni kursiyer kayıtları 15 Temmuz tarihinde alınmaya başlanacaktır. 9-13 Temmuz tarihleri arasında Istanbul dışında telefon ve internet erişimi olmayan bir yerde olacağım. Bu tarihler dışında yaz boyunca, gelecek dönem mozaik kursları ile ilgili bilgi almak ve kayıt için mozaikkursu@rocketmail.com ve info@mozaikkursu.net adreslerine e-posta gönderebilirsiniz.

Yazın İstanbul'da olduğum tarihlerde zaman zaman teketek özel mozaik dersi vermekteyim. Özel ders ile ilgili bilgi almak için de aynı e-posta adreslerine e-posta gönderebilirsiniz.

İyi yazlar diliyorum.
Sevgiler.
Ayça Bumin.


2013-2014 season mosaic classes will be end at the end of May 2014.

2014-2015 season mosaics courses will start on September 20, 2014. In June, former students will be renewing their registration, registration of new students will start to be made on July 15. Between the dates of July 9 to 13, I will be in a place outside Istanbul with no phone and internet access. Outside of these dates, all summer you can e-mail to mozaikkursu@rocketmail.com and/or info@mozaikkursu.net to get information about classes and registration.

During summer when I'm in Istanbul, I give one by one private mosaic workshops. To inquire about private mosaic workshops, you can send e-mail to the same adresses.

Have a great summer.

Best wishes.
Ayca Bumin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder